Aplikacion falas i Vërtetimit

Siguro llogaritë e tua me aplikacionin falas të Authenticator. Shkarko dhe instaloje në të gjitha pajisjet e tua për të gjeneruar kodi i vetëm të ç'lidhur. Vërtetimi me dy faktorë ofron një siguri më të lartë për të gjitha llogaritë e tua dhe është falas.

🌟 Shkarko

Kodet kohore të ç'lidhura

gjenerojnë nga aplikacioni falas i Autentifikatorit

Kodi

133 337
APROVUAR

Shkarko

Zgjedh pajisjen tënde të preferuar dhe instalo aplikacionin falas të autentifikimit për të gjeneruar koda 2FA jashtë linje.

Plotësisht i përshtatshëm dhe alternativa më e mirë për Google dhe Windows Authenticator. Me aplikacionin falas të autentifikimit nga Verifyr, ti kontrollon çdoherë çelësat tënd të fshehtë për të gjeneruar fjalëkalimet e njëherëshme (2FA)!

Aplikacioni falas Autentifikues për iPhone & iPad Aplikacioni falas i autentifikimit për Android Shkarko aplikacionin falas të autentifikimit të MacOS në desktop Shkarko aplikacionin falas të autentifikimit të Windows në desktop Shkarko aplikacionin falas të Vërtetimit për Desktop të Linux

Aplikacion falas i Vërtetimit Falas & Jashtë linje

Instalo aplikacionin falas të autentifikimit, pa pasur nevojë të regjistrohesh, dhe gjenero kodat e tua 2FA tërësisht jashtë linje.


Autentifikimi 2FA me QR-Code ose shto hash-in tënd manualisht Vendosje e lehtë

Vendos llogarinë tënde përmes një Kodi QR nga çdo shërbim ose shtoji manualisht një çelës 2FA në aplikacionin falas të miratimit.


Kodet TOTP dhe HOTP Gjenero Kodet TOTP dhe HOTP

Gjenero kodet TOTP (bazuar në kohë) dhe HOTP (bazuar në hash). Ruaj çelësat e tua 2FA për të gjeneruar kodet e tua unike kudo.


Funksionet

Shiko ç'farë mund të bësh me aplikacionin falas të miratimit

Kodet 2FA

Gjenero koda offline të bazuar në kohë (TOTP) në aplikacionin tënd të Verifikimit Verifyr. Mund të rregullosh dhe menaxhosh sa llogari të duash - falas!

Skano një kod QR ose shkruaj çelësin tënd sekret manualisht për të filluar gjenerimin e kodave të tua OTP për verifikimin 2FA për të gjitha llogaritë e tua.

Autentifikimi i Kodit 2FA TOTP

Pajisje të shumta

Instalo dhe përdor aplikacionin falas të verifikimit në pajisje të ndryshme dhe të shumta. Zgjidh pajisjet e tua të preferuara: iPhone, iPad, Android, PC me Windows, Mac ose Linux.

Voll kompatibel und kann den Google Authenticator, Windows Authenticator und viele andere OTP-Apps ersetzen.

Verifikim 2FA për pajisje të shumta

Backup & Rikthim

Funksioni i thjeshtë dhe i sigurt i kopjëzimit në një skedar të koduar, që mund t'i rikthehet në çdo kohë në çdo pajisje. Regjistrimi personal nuk është i nevojshëm për të ruajtur në rezervë dhe rikthyer autentifikuesin tënd falas. Mund të shfaqësh çdo herë me siguri çelësat e autentifikimit tënd dhe t'i rikthej ato në çdo autentifikues që dëshiron.

Rikthe autentifikimin e ruajtur në rezervë

Plenërisht i përshtatshëm

Plenërisht i përshtatshëm dhe mund të zëvendësojë Google Authenticator, Windows Authenticator dhe shumë aplikacione të tjera OTP.

Aplikacioni ynë i autentifikimit falas është plotësisht i përputhshëm me çdo shërbim që ofron sigurimin e llogarisë tënde me fjalëkalime të njëkohshme për autentifikimin me dy faktorë (2FA). Ai është alternativa më e mirë për Microsoft Authenticator dhe Google Authenticator.

Alternativë për Windows dhe Google Authenticator

Pyetjet e shpeshta

Pyetje dhe Përgjigje rreth Aplikacionit të Autentifikimit 2FA nga verifyr.com


Si të konfiguroj Aplikacionin e Autentifikimit falas?

Së pari, shkarko Aplikacionin e Autentifikimit në pajisjen tënde të preferuar dhe instaloje atë. Ne ofrojmë një aplikacion falas për iOS, Android dhe Desktop (Windows, Mac dhe Linux). Ti mund të konfigurosh llogaritë 2FA manualisht ose automatikisht, duke skanuar një kod QR nga një shërbim ose aplikacion që të ofrojnë mundësinë për të siguruar hyrjen me koda 2FA.


Si funksionon përdorimi i aplikacionit të autentifikimit?

Metoda më e zakonshme e verifikimit janë kodet e bazuar në kohë. Ato janë të vlefshme për 30 sekonda dhe gjenerohen automatikisht pasi ky periudhë kohore mbaron. Këto fjalëkalime njëherësh janë të mbrojtura kriptografikisht bazuar në një sekret unik dhe kohën aktuale. Ato janë plotësisht të sigurta në përdorim si shtresë e dytë e mbrojtjes së hyrjes.


Si të skanoj një kod QR?

Me Authenticatorin tonë të lirë, mund të skanosh thjesht një kod QR dhe konfigurimi yt do të plotësohet automatikisht. Kodet e tua do të gjenerohen menjëherë, edhe nëse nuk ke lidhje interneti.


Si mund të konfiguroj llogaritë e mia të Authenticatorit manulisht?

Mund të vendosësh llogarinë tënde edhe me një çelës sekret. Vetëm fut çelësin 2FA dhe mbaj opsionet aktuale. Në shumicën e rasteve, llogaria jote funksionon vetëm me çelësin tënd sekret dhe pa ndonjë cilësim të veçantë. Nëse, megjithatë, ofruesi yt i shërbimeve ka nevojë për cilësime të veçanta, mund të ndryshosh parametrat si periudha, koha dhe algoritmi gjatë konfigurimit të një llogarie 2FA në aplikacionin tonë të autentifikimit falas.


Cilat kodi mund të gjeneroj?

Mund të krijosh dhe të gjenerosh koda me algoritmin TOTP (bazuar në kohë, RFC 6238) dhe algoritmin HOTP (bazuar në numrator, RFC 4226). Vlerat standarde për konfigurimin manual të një llogarie të autentifikimit 2FA janë:

  • Metoda: TOTP, bazuar në kohë
  • Periudha: 30 sekonda
  • Numrat: 6
  • Algorithmi: sha1

Me këto parametrat e paracaktuar dhe çelësin tënd të fshehtë, duhet të jesh në gjendje të rikthejë llogarinë tënde të verifikimit 2FA në çdo pajisje ose në çdo verifikues tjetër 2FA që dëshiron.


A funksionon Verifikuesi i lirë pa internet?

✅ Po

Gjenerimi i kodrave OTP bëhet plotësisht pa internet. Kemi të bëjmë me një algoritëm matematikor të sigurt për gjenerimin e kodrave të tua 2FA në pajisjen tënde.


A duhet të regjistrohem?

❌ Jo

Nuk duhet të regjistrohesh ose të japesh të dhëna personale. As nuk lidhim opsionin tënd të kopje rezervë dhe rikthimit me një regjistrim.


Me cilët ofrues funksionon aplikacioni i autentifikimit?

✅ Me shumicën prej tyre

Authenticator-i falas përdor një implementim të bazuar në RFC për të gjeneruar kodet e tua 2FA. Ky është i njëjti RFC që përdoren edhe nga softuerët e famshëm si Microsoft ose Google. Me autentifikuesin tonë, ti madje merr edhe më shumë opsione dhe funksione falas! As nuk kërkohen të dhëna personale apo regjistrim.


Si mund ta siguroj aplikacionin tim të autentifikimit?

Zgjidh butonin e kopjes rezervë në aplikacionin e autentifikimit të lirë. Para se të bësh një kopje rezervë, mund të caktosh një emër për skedarin dhe një fjalëkalim. Ju lutem kujdesu të mbani mend fjalëkalimin tuaj dhe të ruani skedarin tuaj të enkriptuar në një vend të sigurt. Gjithashtu mund të shohësh frazën tënde sekrete në aplikacionin tënd të autentifikimit. Nëse ruani frazën tuaj sekrete në një vend të sigurt, mund ta riktheni atë në çdo kohë.


Si mund ta rikthej aplikacionin tim të autentifikimit?

Me një dosje rezerve të krijuar dhe fjalëkalimin tënd të zgjedhur, mund të riktheni llogaritë tuaja të vërtetimit 2FA në çdo pajisje. Madje edhe nëse ke humbur pajisjen tënde, mund të rikthehen llogaritë tënde 2FA thjesht me kopjen e sigurimit dhe fjalëkalimin tënd. Gjithashtu, mund të riktheni llogaritë tuaja 2FA në çdo kohë me çelësin tënd të fshehtë, madje edhe nëpërmjet ofruesve të tjerë si Google Authenticator ose Windows Authenticator.


Alternativë për aplikacionin e vërtetimit të Microsoft?

✅ Po

Vërtetuesi ynë falas është një alternativë e shkëlqyer për vërtetuesin e Microsoft dhe është plotësisht i përshtatshëm. Ti nuk ke nevojë për një llogari Microsoft ose regjistrim personal për të përdorur në tërësi Authenticator-in tonë falas.


Alternativa për Google Authentication App?

✅ Po

Authenticator i ynë falas është gjithashtu një alternativë e shkëlqyer për Google Authenticator-in dhe është plotësisht i përputhshëm. Ti nuk ke nevojë për një llogari Google ose regjistrim personal për të përdorur në tërësi Authenticator-in falas.


A mund ta përdor aplikacionin falas të autentifikimit në PC-në ose Mac-in tim?

✅ Po

Thjeshtë shkarko aplikacionin e desktopit Authenticator falas për Windows, Mac ose Linux këtu.


A mund të shtoj numra telefoni në aplikacionin tim të mirëfilltësimit?

✅ Po

Mund të shtosh edhe numra telefonikë në aplikacionin tënd të mirëfilltësimit Verifyr. Numrat telefonikë virtualë mund të përdoren për qëllime verifikimi për të pranuar SMS dhe thirrje. Marrja e numrave telefonikë nuk është falas dhe kërkon regjistrimin e një llogarie.


A mund të marr SMS ose thirrje me appsin tim të mirëfilltësimit falas?

✅ Po

Nëse blen paketa numrash telefonikë në aplikacionin tënd të autentifikimit Verifyr, mund t'i përdorësh këto numra për të marrë SMS dhe thirrje. Mund të vendosësh funksione si SMS në Email, përcjellje të thirrjeve ose një sistem kutie postare për të marrë verifikimin tënd.

Keni nevojë për një telefon plotësisht virtual? Shikoni në blacktel.io, ku mund të blini numra telefoni nga e gjithë bota dhe të përdorni Blacktel-in tuaj për mesazhe teksti dhe thirrje zanore.Menaxho 2FA me verifyr.com